Eșarfe frumoase din mătase, Eșarfă de imprimare de fructe, Eșarfă de imprimare florală

Eșarfe frumoase din mătase, Eșarfă de imprimare de fructe, Eșarfă de imprimare florală

Eșarfele noastre destul de florale imprimă cu siguranță accentuarea frumuseții tale și molidul în orice îmbrăcăminte.

Trimite anchetă

Detalii produs

Femeile de moda   mare eșarfă de imprimare florală

1.Material: Viscoză 100%

2. Dimensiune: 90 * 190 cm

3.MOQ: 800pcs / culoare

4.OEM acceptabil


Găsiți oferte excelente pe BREEZE FASHION pentru Floral Print Eșarfă în cele mai recente fulare și Wraps pentru femei.

Breeze Fashion este bun la a face tot felul de accesorii de moda, în special bun la eșarfe , pălărie. Echipa Breeze de tehnică și de design Breeze și experiențele aferente de peste 10 ani permit Breeze să lucreze cu cele mai multe tipuri de materiale (vâscoză, voal, poliester, acrilic, bumbac, mătase, cașmir, angora etc.) dacă doriți. Și Breeze Fashion poate oferi, de asemenea, servicii de vopsire și imprimare.


Breeze Fashion are un raport SEDEX și PASS auditul M & S & BSCI.

Și Breeze este o fabricație bazată pe fabrică, echipa noastră cumpără fire și apoi trimite către fabrica de țesut, fabrica de imprimare și apoi îi întoarce înapoi pentru a face coaserea, ambalarea și inspectarea noastră. Prin urmare, avem un bun control asupra prețului, calității și timpului de livrare.


Despre noi

Breeze Fashion Co, Ltd, cu sediul în 2008 , este situat în provincia Suzhou Jiangsu, China. Compania noastra sa specializat in toate tipurile de moda fular, folosind voal, viscoza, sifon, acrilic, bumbac, lana si multe alte materiale. Cu eforturi mari de-a lungul anilor, am devenit un furnizor excelent pentru o varietate de linii de produse eșarfă.
Noi, de la Breeze Fashion Co., Ltd, ne-am extins recent afacerea în întreaga lume, oferind servicii pentru America, Europa, Australia, Japonia și multe altele. Ca furnizor al ZARA, ESPRIT, TOPSHOP și GAP, avem capacități puternice de proiectare și producție. Echipa noastră de tehnicieni și designeri extrem de experimentați dezvoltă strategii de producție și management sporite, oferind în același timp clienților noștri modele multiple și o varietate de mostre pentru a vă asigura satisfacția. Avem o echipă sistematică QC sistemică și un mecanism de management perfect, astfel încât să putem asigura calitatea produsului și livrarea la timp.

Pentru mai multe informații despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați direct. Apreciem cu căldură solicitările dvs. detaliate și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. în viitorul apropiat.

1_ 副本 .jpg

Ambalare:

A. Suntem specializati in toate tipurile de doamnelor și mens eșarfe de moda. Bumbac, acril, poliester, lână, jacquard, brodate, lung, eșarfă pătrat, etc, w / de înaltă calitate și preț competitiv.

1. Material și dimensiune: diferite materiale și dimensiuni disponibile pentru alegere.

2. Stil și model: multe modele de modă și modele noi disponibile

3. Acceptați comanda mică și comanda OEM

4. Pachet: 1pc / pe sac, sau în funcție de solicitarea clienților.

5. Putem face eșantion în funcție de solicitarea clienților sau imagine, timp de probă de plumb în termen de 15 zile.

Va rugam sa ne contactati daca sunteti interesati de orice stiluri pe site-ul nostru.

B.Breeze Fashion are un raport SEDEX, și PASS auditul M & S & BSCI.

Și Breeze este o fabricație bazată pe fabrică, echipa noastră cumpără fire și apoi trimite către fabrica de țesut, fabrica de imprimare și apoi îi întoarce înapoi pentru a face coaserea, ambalarea și inspectarea noastră. Prin urmare, avem un bun control asupra prețului, calității și timpului de livrare.

C. Probele noastre sunt gratuite, puteți vizita biroul și fabrica noastră.

Putem face comanda OEM sau ODM, vă puteți pune propria etichetă și logo-ul pe producție.

Timpul de producție în vrac va fi de 45-60 de zile.

D.Breeze Moda este bun la a face toate tipurile de accesorii de moda, în special bun la eșarfe, pălărie. Echipa Breeze de tehnică și de design Breeze și experiențele aferente de peste 10 ani permit Breeze să lucreze cu cele mai multe tipuri de materiale (vâscoză, voal, poliester, acrilic, bumbac, mătase, cașmir, angora etc.) dacă doriți. Și Breeze Fashion poate oferi, de asemenea, servicii de vopsire și imprimare.

Hot Tags: eșarfe de mătase frumoasă, eșarfă de fructe, eșarfă de imprimare florală, furnizori, producători, fabrică, en-gros
Produse conexe

Anchetă

  • *numele tău:
  • *E-mail:
  • Conţinut: